Szűrés

A(z) Xperia Z4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Kétkártyás változatban is elérhető lesz az Xperia Z4

2015. február 24. -

Kiszivárgott képernyőfotók árulkodnak róla, hogy a japán gyártó Snapdragon 810 chipset köré épülő idei zászlóshajója nemcsak egy-, hanem kétkártyás, azaz dual SIM-es változatban is hódítani fog.

Tovább

Kiszivárgott az Xperia Z4 látványterve

2014. december 19. -

Nyilvánosságra került egy e-mail, amiben felbukkant a Sony következő zászlóshajójának jó minőségű fotója. Az Xperia Z sorozat jellegzetes dizájnelemeit felvonultató jövevényt láthatjuk a következő James Bond filmben, a piacon pedig a vártnál később fog megjelenni.

Tovább

Képeken a Sony Xperia Z4 QHD kijelzője

2014. november 17. -

Élőfotók szivárogtak ki a japán gyártó januárban debütáló csúcsmobiljáról, pontosabban az annak előlapját uraló panelről. A képek részben megcáfolják a korábbi pletykákat, és ha hihetünk nekik, az Xperia Z4 QHD kijelzője csak 5,2 hüvelykes lesz.

Tovább

Snapdragon 810-zel jön a Sony Xperia Z4, az Xperia Z3X nem is létezik

2014. október 18. -

A friss hírek szerint a korábbi benchmark tesztekben felbukkant Xperia Z3X nem is létezik, csupán egy prototípus volt, ugyanakkor napvilágra került a Sony következő, Xperia Z4 nevű zászlóshajójának részleges tudáslistája, ami alapján igen nagy durranásra számíthatnak a rajongók a 2015-ös Mobile World Congressen.

Tovább